Poslovna stavba sedeža podjetja Želva d.o.o. v Ljubljani
Poslovna stavba sedeža podjetja Želva d.o.o. v Ljubljani
Ekipa

Vodstvo in skupne službe Želva

V našem podjetju verjamemo, da prav vsak izmed nas na svoj način soustvarja Želvino zgodbo o povezovanju, sodelovanju, podpori in ustvarjanju vključujočega delovnega okolja za tiste, ki to najbolj potrebujejo. To z veseljem počnemo vsak dan, saj je filozofija našega podjetja tudi del nas samih. S tem živimo, s tem rastemo, to smo.

Vodstvo podjetja Želva

Mira Potokar

direktorica

Predstavitev direktorice

Mira Potokar, mag. posl. ved

Direktorica podjetja Želva,  ga. Mira Potokar, mag. posl. ved je ključen člen podjetja že skoraj 30 let. Njene dolgoletne izkušnje na področju vključevanja različnih vrst invalidnosti v delovne procese, oblikovanje novih priložnosti za razvoj delovnih mest  ter oblikovanje delovnega okolja, ki spodbuja raznolikost in spoštovanje vsakega posameznika, ne glede na njegove sposobnosti ali omejitve, so postale sinonim podjetja Želva.

Svojega dela ne razume le kot moralno odgovornost do družbe, marveč kot raznolikost, ki daje dodatno moč in resnično bogati našo družbo.

Spretno združuje vključevanje invalidov v širok nabor socialno varstvenih oblik organiziranosti s še pestrejšim naborom gospodarskih dejavnosti, kar daje podjetju edinstven pečat, spodbuja k še boljšim rezultatom, večji učinkovitosti in trajnostnemu razvoju.

Splošno-kadrovska služba

Finančno-računovodska služba

odnosi

Skrb za zaposlene

Verjamemo, da so srečni in izpolnjeni zaposleni ključnega pomena za uspeh podjetja, zato ustvarjamo delovno okolje, kjer se vsak posameznik počuti cenjenega.