KLIMA

Skrb za zaposlene

Ker zaposleni so Želva.

DELOVNO OKOLJE

Zadovoljni zaposleni

Verjamemo, da so srečni in izpolnjeni zaposleni ključnega pomena za uspeh podjetja, zato si nenehno prizadevamo ustvarjati delovno okolje, kjer se vsak posameznik počuti cenjenega, podprtega in motiviranega za predano delo.

RAST IN RAZVOJ

Razvijamo potencial

Želva ponuja mnoge priložnosti za osebni in strokovni razvoj, vključno z usposabljanji, delavnicami in mentorstvom, kar spodbuja zaposlene k stalnemu učenju, izboljšanju njihovih znanj in veščin ter povečanju njihovega potenciala za uspeh v delovnem okolju. Z izvajanjem letnih razvojnih razgovorov in redno in iskreno komunikacijo vzpostavljamo okolje, ki spodbuja aktivno sodelovanje zaposlenih pri razvoju in izboljšavah poslovnih procesov v našem podjetju.

dobri pogoji

Omogočamo ugodnosti

V Želvi, po zaključku poskusnega obdobja, sodelavce zaposlujemo za nedoločen čas. Izplačujemo nadpovprečen regres in nagrado za poslovno uspešnost. Zaposlenim na delovnih mestih, ki to omogočajo, nudimo možnost hibridnega dela od doma ter fleksibilnega delovnega časa. V času poletnih dopustov zagotavljamo možnost ugodnega najema nastanitvenih kapacitet na morju.

DOGODKI PODJETJA

Radi se družimo

Skupaj smo povezani v lepih zgodbah in dobri energiji. Radi se udeležujemo dogodkov podjetja, kot so pomladanski piknik, tradicionalni jesenski izlet - Dan direktorice, prednovoletna zabava za zaposlene ter decembrska predstava za otroke zaposlenih.

PROMOCIJA ZDRAVJA

Udeležba pri športnih aktivnostih

Zdrav način življenja je nekaj, kar želimo spodbujati vsak dan - tako v službi, kot tudi doma. V okviru Promocije zdravja na delovnem mestu izvajamo različne meritve zdravstvenega stanja in delovnega okolja, izven delovnega časa pa se udeležujemo raznovrstnih športnih dogodkov, kot so Ljubljanski maraton, Tek trojk in tradicionalni Pohod ob žici. Za popestritev si organiziramo skupinske kolesarski izlete, pohode in celo smučanja.

EKIPA

Vodstvo in skupne službe Želva

V našem podjetju verjamemo, da prav vsak izmed nas na svoj način soustvarja Želvino zgodbo o povezovanju, sodelovanju, podpori in ustvarjanju vključujočega delovnega okolja za tiste, ki to najbolj potrebujejo.

širjenje ekipe

Zaposlujemo

Se želite zaposliti pri nas? Preverite, katera delovna mesta so trenutno na voljo.

NAŠE LOKACIJE

Kje se nahajamo?

Želvine storitve najdete v večjem delu Slovenije. Odkrijte, katera vam je najbližja.