Želva upravlja NAJ BLOK 2023!
25. April 2024

Želva upravlja NAJ BLOK 2023!

Zelo smo veseli, da se lahko pohvalimo, da je bil stanovanjski blok v Ljubljani, ki ga upravljamo že od leta 1999 izbran za NAJ BLOK 2023!

V okviru spomladanske okoljske akcije ‘Za lepšo Ljubljano’ je bil v četrtek, 18. aprila 2024 iz strani MOL organiziran lep dogodek – razglasitev izbora ‘NAJ BLOK 2023’ v Ljubljani.

Ta naziv so prejeli stanovalci večstanovanjske stavbe na Pavšičevi ulici 4,  dogodka pa smo se, kot upravniki tega bloka, udeležili tudi mi.

(avtor fotografij iz slavnostne podelitve: Nik Rovan)

Prireditev s kratkim programom in pogostitvijo dne 18. aprila 2024 je organizirala Mestna občina Ljubljana. Poleg predstavnikov Mestne občine Ljubljana in seveda stanovalcev stanovanjskega bloka Pavšičeva 4, so se slavnostnega dogodka udeležili tudi trije predstavniki našega podjetja in sicer g. Matevž Pirih, Namestnik direktorice, g. Janez Žokalj, Vodja upravljanja in vzdrževanja stavb ter ga. Sandra Antanasović, Operativna upravnica I.

Zmagovalni blok je bil zgrajen leta 1977, leta 2018 pa je bil deležen celovite energetske sanacije.

Izvedeni so bili ukrepi v sanacijo toplotnega ovoja stavbe in podstrešja/strehe ter hidravlično uravnoteženje ogrevalnega sistema. S tem se je izboljšala energetska učinkovitost, saj ima stavba zdaj energetsko izkaznico B2.

Stavba se ponaša s čistimi in urejenimi skupnimi prostori. Ima ažurirano oglasno desko, enotne poštne nabiralnike ter zvonce/domofone. Stavbe ima tudi notranjo in zunanjo kolesarnico, označeno in prosto intervencijsko pot, (strmejšo) klančino za zagotavljanje dostopnosti ter skupno zbirno mesto za odpadke, na hodnikih in v skupnih prostorih pa uporabljajo senzorske luči, ki zaznavajo gibanje.

Naj blok je skladen z okolico, obnova je bila izvedena tako, da je fasada v prvotnih barvah. Okoliška zemljišča sicer niso v lasti stanovalcev, vendar jih vzdržujejo na lastno iniciativo, kosijo travo, zasajajo korita in podobno.

G. Žokalj je etažnim lastnikom Pavšičeve 4 čestital za prejem naziva NAJ BLOK 2023. Poudaril je pomen vlaganja v investicijsko vzdrževanje stavbnega fonda in izvedbo ukrepov za celovito energetsko sanacijo stavbe, ki so prispevali k zmanjšanju obratovalnih stroškov in ugodnemu bivanju.

(foto: Nik Rovan)

Kontaktirajte nas

Bi radi prejeli našo ponudbo za upravljanje in vzdrževanje vašega stanovanjskega bloka ali poslovne stavbe?  Kontaktirajte nas na upr@zelva.si in skupaj bomo poiskali rešitev, ki bo popolnoma prilagojena vašim potrebam.

NOVICE

Prijava na novičke

Si želite ostati na tekočem z našimi vsebinami? Prijavite se in redno boste obveščeni o dogajanju v našem podjetju.

STORITVE

Stopimo v kontakt

Si želite sodelovanja z nami? Kontaktirajte nas in skupaj bomo poiskali skupno rešitev za vaše potrebe.