Želva organizirala Regijske igre SOS
20. May 2024

Želva organizirala Regijske igre SOS

Za nami je uspešna organizacija 29. Regijskih iger Specialne olimpiade Slovenije!

Z veseljem in ponosom z vami delimo utrinke 29. Regijskih iger Specialne olimpiade Slovenije ljubljansko – dolenjske regije, ki so 16.5.2024 potekale v Športnem parku Kodeljevo v Ljubljani.

(avtor fotografij: Blaž Poljanšek)

Na otvoritveni slovesnosti so tekmovalce v duhu Specialne olimpiade Slovenije, ki se glasi: ” Pustite mi zmagati, če pa ne morem zmagati, naj bom pogumen v svojem poskusu”  pozdravili župan Mestne občine Ljubljana g. Zoran Janković, direktorica podjetja Želva ga. Mira Potokar, predsednica Zveze Sožitje ga. Branka Perne in vodja ljubljansko-dolenjske regije pod okriljem SOS, ga. Nika Drkušič.

Alenka Godec s svojo pesmijo – Življenje je lepo in plesalci plesne šole Kazina, so športnikom vdihnili dodatno energijo s katero so se podali na tekmovanja v atletiki, namiznem tenisu in elementih košarke.

Tekmovalcem so po končanih tekmovanjih odličja podeljevali vrhunski slovenski športniki:

Nejc Žnidarčič, Lia Apostolovski, Andreja Slokar, Zarja Tavčar, Tjaša Kysseleff, Kaja Kajzer in Gregor Vezonik.

Radostne nasmehe na obraze tekmovalcev so nam omogočili: Mestna občina Ljubljana, Šport Ljubljana, Zebra Graphic, Geberit, Dana, Dr. Oetker, Križman, Don Don, Isoglass, Decathlon , Bio Dobrote – Kmetija Žgajnar, T. Mont, Gostilna Rožnik, PiKA TISK, Plesna šola Kazina, Inomatika, Kulm, Jože Klemenc, Midea.

Zahvala za pomoč pri izvedbi tekovanj gre tudi študentom Fakultete za Šport in dijakom Gimnazije Bežigrad.

Preživeli smo čudovit dan napolnjen z  izjemnimi športnimi dosežki, pozitivno energijo in novimi poznanstvi. Hvala vsem in vsakemu posebej, ki ste pripomogli k uspešni izvedbi 29. regijskih iger SOS ljubljansko – dolenjske  regije.

NOVICE

Prijava na novičke

Si želite ostati na tekočem z našimi vsebinami? Prijavite se in redno boste obveščeni o dogajanju v našem podjetju.

STORITVE

Stopimo v kontakt

Si želite sodelovanja z nami? Kontaktirajte nas in skupaj bomo poiskali skupno rešitev za vaše potrebe.