Sestavljanje kuhinje
8. April 2024

Sestavljanje kuhinje

Vas zanima, kako izgleda, ko vam Želva zriše, izdela in zmontira novo kuhinjo?

Vse se začne z bistrimi in izkušenimi glavami naših mojstrov, v katerih najprej (upoštevajoč želje naročnika kuhinje), zraste ideja. Poskrbeti je namreč treba, da bo kuhinja čim bolj optimizirana in skladna z njenim novim domom.

Zatem v delavnici mojstri temeljito pregledajo skice in izmerjene številke. Ta del vzame največ časa, a kot pravijo: “Bolje dvakrat izmeriti in le enkrat odrezati.” Veliko timskega dela natančnih rok je ptorebnih, da se skico na papirju natančno prenese na lesene plošče, ki so v tem trenutku še nepopisani listi, ki jih bodo Želvini zaposleni zapolnili s svojimi zgodbami.

Ko so vse črte narisane in trikrat preverjene, da ni nobenih napak ali odstopanj, se prične zabavni del. Spretne roke naših mojstrov vklopijo žage in ostala orodja ter prirpavijo kose, ki jih kasneje sestavijo in pritrdijo, da nastane takšna lepotica, kot jo vidite na slikah.

Sledi še vgradnja predalov, umivalnika in aparatov, ki sodijo v kuhinjo, nato pa je kuhinja še enkrat v celoti pregledana in testirana, da se resnično prepričamo o njeni kakovosti. Končni izdelek je tako pripravljen na montažo!

A naše delo se tu ne konča … Končano kuhinjo pripeljemo v njen novi dom in poskrbimo, da vsak predal, vogal in polica padejo na svojo mesto, tako kot morajo. Ni nam večjega veselja, kot uspešno zaključen projekt, ko se po koncu montaže ozremo po kuhinji in skupaj z novimi lastniki občudujemo bleščečp kreacijo, v kateri smo pustili tudi delček našega srca.

Pa srečno, kuhinja! Že hitimo nazaj v delavnico, kjer nas čaka nov projekt …

NOVICE

Prijava na novičke

Si želite ostati na tekočem z našimi vsebinami? Prijavite se in redno boste obveščeni o dogajanju v našem podjetju.

Novičke

Stopimo v kontakt

Si želite sodelovanja z nami? Kontaktirajte nas in skupaj bomo poiskali skupno rešitev za vaše potrebe.